KAHRAMANMARAŞ / NURHAK - Kullar Süleyman Şahin İlkokulu

Kullar Süleyman Şahin İlkokulu

KAHRAMANMARAŞ / NURHAK / Kullar Mahallesi
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
08.40-13.40
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezine 4 km uzaklıkta olup, Elbistan Gölbaşı ana yolu üzerinde bulunmaktadır. Ulaşım yönünden herhangi bir problem yaşanmamaktadır.
Mahalle
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz her yıl düzenli olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarına başvurmakta ve her yıl bahar aylarında Bilim Fuarı düzenlemektedir.