KAHRAMANMARAŞ / NURHAK - Kullar Süleyman Şahin İlkokulu

Mrt

Şanlı tarihimizin en önemli günlerinden birisi olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı münasebetiyle bir dizi etkinlikler düzenlenmiştir. Hava şartları sebebiyle okulumuz bahçesinde bulunan çadırda gerçekleştirilen program tüm sınıflar bazındaki etkinliklerle beraber okulumuz Türkçe Öğretmeni Mehmet Vuran'ın seslendirdiği "Çanakkale Türküsü" ile sona ermiştir. Başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü dolayısyla okulumuzda program düzenlendi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okumuzda kahvaltı etkinliği düzenlendi. Düzenen etkinlikte okul müdürümüz Ömer DOKUYAN kadın öğretmenlerimize çiçek takdim ederek öğretmenlerimizin kadınlar gününü kutladı.

Ara

Yerli Malı Haftası (Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası) okulumuzda kutlandı. Öğrencilerimize de yerli tüketimin bilinçli olarak artması amacıyla yerli malının kullanımının öneminden bahsedildi.

Kas

Ülkemizin önemli tekstil kuruluşlarından biri olan ve Türkiye çapında faaliyet gösteren LCW tekstil ürünleri mağazasının yardımıyla okulumuz öğrencilerine giyim yardımı yapıldı. Bu vesile ile okulumuz adına LCW Mağaza Yetkililerine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda "10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ" Kutlandı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 85. Yıldönümü Nedeniyle Okulumuzda Anma Programı Düzenlendi.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikal saati olan 09.05' te  sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunması ile bayraklar yarıya indirildi. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı oratorya gösterisi ve şiirlerle program devam etti.